Projekt

Kapacitásbővítő beruházás a VEKNI Sütőipari Kft-nél GINOP-1.2.2-15-2016-02708

Kedvezményezett neve, címe: VEKNI Sütőipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás a VEKNI Sütőipari Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 29 423 200 Ft
A támogatás mértéke: 50%

A projekt leírása:
A vállalkozás sütőipari tevékenységet végez, jelen projekt megvalósításával a tevékenységéhez kapcsolódó kapacitásbővítő beruházást hajt végre. A beruházás eredményeképpen modern gépek beszerzése és a raktárépület bővítse valósul meg. A fejlesztésnek köszönhetően a kapacitásbővítés mellett az előállított termékek minőségi növekedése is várható. Ez lehetővé teszi a jelenlegi megrendelőinktől szélesebb ügyfél körkiszolgálását, amelynek köszönhetően termelési-szolgáltatási hozzáadott-érték növekedés érhető el. A beszerezni kívánt eszközök segítségével olyan jellegű fejlesztés valósul meg, amellyel a térségben sütőipari termékek előállítása területen meghatározóbbá válik a vállalkozás.

A projekt keretein belül új tevékenységünkhöz az alábbi gépei kerülnek beszerzésre:

  • 1 db forgó kocsis kemence
  • 2 db gőzcsöves etázs kemence
  • 1 db zsemletészta osztó- gömbőlyítő gép

Fentieken kívül a projekt támogatásával megvalósul a raktár épület bővítésére és korszerűsítésére valamint egy honlap elkészítése.

Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést és a tevékenységeink bővítését. A projekt megvalósítása az üzleti eredményeink növelését segíti majd elő, hiszen a kibővített gyártókapacitással egy új üzleti stratégia összeállításával vállalkozásunkat fejlesztve átgondolt lépések sorozatát tudjuk majd meglépni, ami üzleti eredményünk növelését jelzi előre. A támogatás eredményeként beszerzésre kerülő berendezések nagy segítséget jelentenek a vállalkozás gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítésében, a munkahelyek megtartásában, illetve a területi különbségek csökkentésében. A beruházás elősegíti a földrajzi és gazdasági szempontból is meghatározható különbségek csökkenését, hozzájárul a térségi felzárkóztatásához és a helyi gazdaság megerősítéséhez, biztosítva ezzel a vállalkozás zavartalan és a szakszerű működést. További előnyöket jelent a vállalkozás folyamatos technológiai korszerűsítése mellett az alkalmazottak tudásának folyamatos bővítése.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.07.19.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2016-02708